ALCALDÍA

O alcalde destaca o impacto xerado na cidade pola chegada das compañías de baixo custo

13/12/2007

As III Xornadas de Aeroportos Rexionais reúnen en Compostela a aeroliñas e xestores de aeroportos rexionais na busca de estratexias comúns neste cambiante mercado. O alcalde compostelán, Xosé A. Sánchez Bugallo, inaugurou o evento,organizado en torno a tres paneis: Retos das compañías aéreas nun escenario de cambios, Análise dos posibles modelos de xestión aeroportuaria e Impacto económico e turístico dos aeroportos rexionais no seu entorno.

Ler máis

COMERCIO

Os comercios da rúa de San Pedro abrirán ata as doce na súa "Noite Branca"

13/12/2007

O Barrio de San Pedro celebrará o sábado 15 de decembro, dende as doce da mañá ata a madrugada a súa "Noite Branca", promovida pola Asociación de Comerciantes de San Pedro e a Comisión de Festas do barrio. Unha iniciativa dinamizadora e pioneira á que están convidados a participar todos os veciños de Compostela.

Ler máis

CULTURA

A Caravana Solidaria parte cara a Chiapas financiada cos cartos recadados no Festiclown

13/12/2007

"Levar o sorriso e a solidariedade a comunidades que o precisan para que se coñeza e se mellore a súa situación" é o obxectivo da Caravana Solidaria, que un ano máis pare cara Chiapas (México) financiada polos cartos recadados no Festiclown. Así o explicou o concelleiro de Cultura, Néstor Rego, na presentación desta viaxe na que, a través da risa e do clown, intentarán dotar ás comunidades locais de instrumentos cos que sobrevivir a unha realidade hostil para os pobos indíxenas.

Ler máis

TURISMO

Ultima oportunidade para aprender a cociñar polbo cos mellores cociñeiros galegos

13/12/2007

Antonio Botana, chef e propietario do restaurante Pandemonium (Cambados), impartirá o sábado 15 de decembro ás 18:00 horas, na Galería Sargadelos, o último obradoiro sobre a cociña do polbo de "Santiago de Compostela. Repetirás". Botana realizará en directo as súas especialidades, explicando o proceso seguido, de xeito que cada asistente poida repetir a experiencia na súa propia cociña.

Ler máis
Compartir: