ALCALDÍA

Santiago e Vedra unirán esforzos en materia de comunicacións viarias e turismo

31/01/2012

O alcalde compostelán, Xerardo Conde Roa, prosegue coa súa rolda de contactos cos rexedores dos municipios da bisbarra. Desta vez foi o alcalde de Vedra, Carlos Martínez Carrillo, o que pasou por Raxoi para falar de cuestións como as melloras das comunicacións entre os dous concellos ou accións de promoción turística conxuntas.

Leer más

CULTURA

Erik Truffaz 4tet, Joe Lovano Quartet e The Bad Plus dentro do ciclo Jazz in Blue

31/01/2012

O concelleiro de Cultura, Ángel Currás, e o director-xerente do Auditorio de Galicia, José Víctor Carou, presentaron un novo ciclo musical, desta vez centrado arredor do jazz: o Jazz in Blue. Este ciclo ofrécenos a oportunidade de achegarnos a unha música radicalmente creativa, recoñecida a nivel internacional e de incontestable calidade, realizada por tres artistas que marcan moitos dos camiños polos que transcorre o mellor jazz actual; Erik Truffaz 4tet, Joe Lovano Quartet e The Bad Plus.

Leer más

TURISMO

A praza do Obradoiro acolle o venres un "atranque" do Entroido da Ulla

30/01/2012

A praza do Obradoiro acollerá o venres 3 de febreiro, ás 12:00 horas, un tradicional "Atranque" do "Entroido da Ulla – Xenerais da Ulla", como exemplo das múltiples actividades que terán lugar durante o mes de febreiro nos oito concellos onde esta festividade ten máis calado e que por primeira vez colaboran na súa promoción conxunta: Boqueixón, A Estrada, Santiago, Silleda, Teo, Touro, Vedra e Vila de Cruces.

Leer más

TURISMO

O Fórum Gastronómico abre as inscricións

30/01/2012

Xa é posible inscribirse no Fórum Gastronómico que terá lugar do 26 ao 28 de febreiro en Santiago. A través do portal web www.forumsantiago.com todos os profesionais, gourmets e interesados poden asegurar a súa praza nas distintas actividades da cita. O Fórum celebrarase no Palacio de Congresos e Exposicións de Galicia e converterase no escaparate para todo o sector agroalimentario galego e no punto de encontro enogastronómico profesional.

Leer más
Compartir: